For successful parties

Sunglasses are coloured lenses that protect the eyes, give better sight, comfort or only offer a fashionable look. They are different from the glasses that only serve to help people with facial disorders. Often sunglasses are rather linked to fashion than to their function.

The idea of sunglasses probably comes from the Roman emperor Nero who liked to watch gladiator fighting through emeralds and rubies. But the modern sunglasses only got their shapes in the 40s.

Men vermoedt dat het idee van een zonnebril is ontstaan door de Romeinse keizer Nero, die graag gladiatorgevechten door smaragden en robijnen gadesloeg. Maar de moderne zonnebril kreeg pas vorm in de jaren 1940, waar de pop-broederschap van de film een ​​enorme bijdrage heeft geleverd om ze zo populair te maken. Tegenwoordig zijn zonnebrillen verkrijgbaar in alle waarneembare kleuren, met honderden randen en framestijlen en beschermende verbeteringen.

De meest populaire klassieke stijl van zonnebrillen is de vlieger. Ze hebben ovale peervormige lenzen die smaller worden naar de neusbrug. Vroege films hebben sterren die met hun vliegers pronken. Deze stijl is nog steeds grotendeels populair; ondanks de invoer van gepolariseerde lenzen, sportbrillen, wraparounds en clip-ons.

Gepolariseerde zonnebrillen bieden bescherming tegen ernstige zonnestralers tegen water en sneeuw, stranden en wegen. Ze gebruiken de lichte polarisatietechnologie onder de knie van Edwin H. Land in 1936. Mensen die hun bril willen verwijderen voor iets dat trendvoller is zonder afbreuk te doen aan hun visuele kwaliteit, kiezen voor prescriptieve zonnebrillen. Sporters dragen een ander type gepolariseerde zonnebril die aan de buitenkant is gespiegeld en die licht van verschillende kleuren weerspiegelt.

Wat voor soort bril je ook draagt, je kunt dit veranderen in iets totaal anders door een paar clip-ons te bevestigen. Clip-on zonnebrillen zijn een paar lenzen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en functies die op een bestaande bril of zelfs een hoed kunnen worden aangebracht. Zonnebrillen worden op grote schaal geassocieerd met mode en mensen zoals Britney Spears,

Ivana Trump, Sophia Loren en Linda Evans hebben hun eigen zonnebril. Je zou kunnen zeggen dat zonnebrillen net zo goed deel uitmaken van de catwalk als van straat.

Oakley was het eerste merk dat het potentieel van een zonnebril als modeaccessoire herkende. Hun zonnebrillen zijn nog steeds zeer hoog geprijsd en exclusief. Er zijn echter talloze andere merken waaronder Ray-Bans, Serengetis, Christian Diors, Chanels, Donna Karans, Dolce & Gabbanas en Louis Vuittons. verdringen de designer zonnebrillen markt. Deze populaire merken
hebben een eindeloze markt van replica-zonnebrillen voortgebracht, waarvan de producten tegen een fractie van de kosten van de originelen verkrijgbaar zijn.

Zonnebrillen zijn een must-have op stranden, picknicken of gewoon wanneer je op een zonnige dag de straat op loopt. Ze zijn net zo belangrijk geworden als elk ander kledingonderdeel.

Zonnebrillen zijn niet alleen een visueel hulpmiddel; ze zijn ook een belangrijk onderdeel van kleding. Ze beïnvloeden de algehele uitstraling van de persoon. Geen wonder dat het kopen van een zonnebril zowel een besluitvormingsproces is als het kopen van een ander mode-accessoire.

Gucci, Christian Dior, Chanel, Calvin Klein, Nike, Adidas, Donna Karan, Marco Ricci, Dolce & Gabbana, and Serengeti are only a few of the many names involved at the fabrication of hip designer sunglasses. They sell their designer glasses in exclusive shops, shopping centres, and multiplexes against a slightly higher price than common sunglasses. There is a lot of publicity for those sunglasses with the help of all kinds of media and brand ambassadors of celebrities.

Leave a Reply

Your email address will not be published.